Happy Irfa


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll gambar2 dalam handphone. Sebelum remove stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom dan Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan gambar dengan yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera digital kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Jeff john Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).